Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyon oldu. Trabzonspor'un 37 sezon sonra gelen şampiyonluğu, Türkiye'nin tamamında yoğun şekilde kutlandı.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, birçok devlet yetkilisi Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlayan isimlerden biri oldu.

Yaptığı paylaşımda, "Sporun, centilmenliğin, kardeşliğin ve vatanseverliğin simgesi canları rahmetle anıyorum. Gelin sevgiyi ülkemizde sporun birleştirici gücü ile hep birlikte büyütelim. #MutluluğaKurşunSıkma" ifadelerini kullanan İmamoğlu, paylaşımda kullandığı görselde inanılmaz bir hataya imza attı.

Ekrem İmamoğlu'nun resmi sosyal medya hesabından paylaşılan görselde, Eren Bülbül zannedilerek, "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filminde Eren Bülbül karakterini oynayan Rahman Besel'in fotoğrafına yer verildi.

Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı hatayı fark eden sosyal medya kullanıcıları, İmamoğlu'nu eleştiren paylaşımlar yapsalar da konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.