Uluslararası Kudüs Günü'nde, şehit Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza’nın şehadetinden önce kaydedilen konuşması ilk kez yayınlandı. Ebu Hamza, konuşmasında tüm özgür insanları gerçek direniş eksenine katılmaya çağırdı ve işgalci Siyonist plana darbe vuran “Aksa Tufanı” savaşının, büyük bir başarı ve kararlılıkla sürdüğünü belirtti.

Ebu Hamza, "Bu savaş kaçınılmaz olarak işgalci varlığın sonunu getirecektir." ifadeleriyle direnişin kararlılığını vurgularken, İslami birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Halkın direnişini destekleme, işgalciyle bağları tamamen koparma ve düşmanla normalleşmeyi durdurma çağrısında bulundu.

Ayrıca, Arap-İslam varlığının "Aksa Tufanı" savaşında önemli bir kilometre taşı olduğunu belirten Ebu Hamza, Yemen’in bu direnişe deniz ablukası uygulayarak ve işgale karşı savaş ilan ederek destek verdiğini söyledi.

Son olarak, adaletsizlik ve işgalden kurtulana kadar silahlı mücadelenin süreceğini ifade eden Ebu Hamza, özgürlük yolundaki kararlılığı bir kez daha teyit etti.

Suriye'de yeni Genel Müftü ve Yüksek Fetva Konseyi üyeleri belli oldu Suriye'de yeni Genel Müftü ve Yüksek Fetva Konseyi üyeleri belli oldu

daily ummah